LEWA metering and mixing system

Производствени модули по поръчка за дозиране, смесване или зареждане

Независимо дали задачата включва дозиране, смесване, зареждане, сепариране или контрол на температурата, заедно с вас ще разработим идеалната технологична последователност. За целта ще създадем най-подходящата зареждаща система за нуждите на вашето производство или идеалния дозиращ пакет и смесителна инсталация за вашия производствен процес.

Ние работим с дебити между 10 ml/h и 180 m3 и нагнетателни налягания до 3500 bar.

Системи за дозиране, смесване и зареждане
Решения по поръчка за различни приложения.

Вече десетилетия наред произвеждаме системи за дозиране и смесване по поръчка, заедно със свързаното предварително планиране, събиране на данни на място, както и услугите за изпитване и изчисляване за допълнителни системи и условия на налягането. Нашите познания по интелигентното управление на процесите и необходимите за целта прибори и технологии за контрол осигуряват идеални резултати.

Още на етап планиране на проекта, LEWA ще бъде до вас със своя опит и експертни познания, за да намалим стъпките от процеса, да предотвратим проблеми с тръбопроводите, да спестим място и оборудване, и да проектираме икономично процеса.

LEWA metering and mixing system

Добри причини да изберем система за дозиране, смесване или зареждане от LEWA

LEWA конструира и изгражда системи за партидно или непрекъснато производство по спецификация на клиента за различни производствени процеси.

Experience and consulting

Дългогодишен опит в смесването на течности

Ние имаме дългогодишен опит в смесването на течности с различен вискозитет. Освен това сме експерти при инжектирането на шламове, особено когато става дума за различни размери на частиците и високи степени на утаяване.


Customer-specific Design

Експерти в процесите за дозиране и инжектиране

Нашите експертни технологични познания, осигуряващи идеални резултати при дозирането и инжектирането, се радват на голямо търсене по цял свят. Освен това имаме богат опит при справянето с изискваните времена на пребиваване, периоди на бездействие, последващо смесване, добавяне и отнемане на топлина при технологичните реакции.


Smartcontrol Controls

Системата за контрол като мозъкът на цялата система

Прецизен, бърз контрол на системата за дозиране, смесване или зареждане, когато заданието се променя, осигурява постоянно върхово качество на крайния продукт. Това се постига със система за контрол, разработена от LEWA, която непрекъснато следи достоверността на заданията и действителните стойности.


Heart of the system

Помпите LEWA са в сърцевината на нашите системи

Предпочитаме да използваме произведените от нас мембранни дозиращи помпи за нашите системи за дозиране, смесване и зареждане. Те се характеризират с плавно регулиране на дължината на хода и скоростта, и осигуряват точен и широк диапазон на регулиране. Налягането почти не оказва влияние върху характеристиката на дозирането, което прави следенето лесно и прецизно. Нещо повече – високата точност на дозирането, съчетана със система за измерване и следене на потока, гарантира надеждно и повторяемо производство.


Интегриране на компоненти от други производители

Нашият опит помага и когато е необходимо интегриране на други типове помпи, стига това да води до по-добър резултат за конкретното приложение, дебит или състав на флуида в помпата: Всички компоненти се адаптират, за да изпълняват точно вашите изисквания.

Съответствие с всички международни стандарти и норми

На проектния етап уточняваме всички национални стандарти и нормативни разпоредби, както и специфичните за клиента и продукта изисквания. Нашите системи са разработени по TÜV, API и други спецификации.


LEWA доставя системи, които задоволяват напълно изискванията на клиента. За целта използваме нашата изпитана модулна система с различни компоненти, съобразени с потребностите на конкретното приложение.

Основни компонентиДопълнителни компоненти
 • Мембранни дозиращи помпи LEWA или алтернативни
 • Тръбопроводи
 • Основна рама
 • Съдове
 • Системи за контрол/регулиране
 • Статични/динамични смесители
 • Бъркалки, колоидни мелници
 • Охладителни/нагревателни елементи
 • Цялостна инсталация в нагревателен панел
 • Разходомери
 • Филтри
 • Системи за следене на налягането
 • Спирателна арматура
 • Табло за управление със системи за контрол и извеждане на технологичните параметри

Варианти

Технологията intellidrive

С помощта на силно динамичния сервомотор можете да регулирате хода на помпата според изискванията на системата и процеса.

Стандартизирани и нестандартни детайли

LEWA предлага стандартизирани или нестандартни компоненти за контрол и регулиране. Възможно е вграждане в системи за контрол на процесите, включително с визуализиране на процеса.

Възможности за CIP/SIP за фармацевтичните приложения

За приложенията във фармацевтичната, козметичната и хранително-вкусовата промишленост предлагаме нашите помпи и системи в санитарно-хигиенна конструкция, съответстваща на всички стандарти и норми.

Специфични клапани

LEWA използва различни специфични типове клапани – например специално закалените клапани за втечнени газове или клапаните с минимално мъртво пространство за хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост.

Тръбопроводи по всички стандарти

Тръбопроводите на нашите системи могат да се конструират по различни стандарти: тръби за млечни продукти, DIN, ANSI, JIS, Ermeto, Swagelok, Aminco HP, Tri-Clamp и др.

Изпитвания от експерти и сертифициращи органи

С удоволствие предоставяме диаграми на показателите и сертификати от статични изпитвания на налягането от TÜV, немския Lloyd’s, корабния регистър Lloyd’s или други органи.

Въвеждане в експлоатация по цял свят

Нашата световна сервизна мрежа въвежда оборудването в експлоатация и осигурява техническо обслужване директно на обекта – независимо дали е наземен, или морски.

Пълна документация

Получавате съпътстваща документация и сертификати, включително инструкциите за експлоатация, както и подробностите за конструкцията и изпитванията на различни езици.

Изпитвания, приемане и проверки

Ще се погрижим всичко да работи: LEWA предлага различни услуги, включително фабрични приемателни изпитвания (FAT) при производителя или на вашия обект (SAT), неразрушителни изпитвания (NDT) и определяне на състава на металните сплави (PMI).

Технически данни

Благодарение на нашата изпитана модулна система и богат асортимент от помпи, можем да създаваме системи по поръчка, които винаги изпълняват точно изискванията на клиента.

Данни за показателите

Нагнетателно налягане, мин. [bar] Нагнетателно налягане, макс. [bar] Дебит, мин. [ml/h] Дебит, макс. [ml/h] Работна температура, мин. [°C] Работна температура, макс. [°C] Вискозитет [mPa∙s]
0 3300 10 180 -40 +400 < 1 500 000

Монтажни размери*

Ние непрекъснато се стараем да поддържаме габаритите на нашите системи до възможния минимум. Помпите, редукторите, моторите и тръбопроводите винаги имат възможно най-компактната конструкция.

L [m]W [m]H [m]Тегло на сегмента** [макс. до]Съд [m³]
10,03,54,03230

* Монтажните размери са приблизителни
** По-големи системи в сегментна конструкция; други ограничения може да бъдат наложени от транспортни съображения и монтажни размери, одобрени от клиента.

Отрасли

Нефт и газ
Нефт и газ

Нефт и газ

Можете да разчитате на 60 години опит в изграждането на помпи, пакети, платформи и системи за производство на нефт и газ – на сушата и в морето. Разгледайте информацията още сега!
Прочетете повече

Одориране на газ
Одориране на газ

Одориране на газ

LEWA одорира газ: Поръчкови блокове или изпитани системи – доставяме точно това, което ви е необходимо!
Прочетете повече

Рафинерии
Рафинерии

Рафинерии

Вече 60 години доставяме дестилационни съоръжения за преработка на суров петрол. Попитайте нашите експерти за повече информация!
Прочетете повече

Нефтопродукти
Нефтопродукти

Нефтопродукти

Ще ви осигурим дълготрайни помпи и дозиращи системи за хидрокрекинга. Попитайте нашите експерти за повече информация!
Прочетете повече

Химикали
Химикали

Химикали

LEWA доставя отделни помпи за химикали и системни решения по поръчка за различни области на приложение в химическата промишленост.
Прочетете повече

Пластмаси
Пластмаси

Пластмаси

LEWA ще ви помогне при всички смесителни процеси, обработката на полиетилен и екструдирането на пластмаси със съоръжения и системи по поръчка.
Прочетете повече

Перилни и почистващи препарати
Перилни и почистващи препарати

Перилни и почистващи препарати

Предлагаме надеждни системи с контрол на формулите за производството на почистващи и перилни препарати. Попитайте експертите на LEWA за повече информация още сега!
Прочетете повече

Козметика
Козметика

Козметика

LEWA е вашият надежден партньор в производството на козметични продукти. Нашите системи отговарят на най-строгите изисквания за качество и хигиена. Разгледайте информацията още сега!
Прочетете повече

Фармацевтика, медицина и биотехнологии
Фармацевтика, медицина и биотехнологии

Фармацевтика, медицина и биотехнологии

LEWA доставя помпи и системи за фармацевтиката, медицината и биотехнологиите, които отговарят на всички хигиенични изисквания. С удоволствие ще ви помогнем със съвет!
Прочетете повече

Хранително-вкусова промишленост
Хранително-вкусова промишленост

Хранително-вкусова промишленост

Използвайте помпите и системните решения LEWA в технологичните процеси за хомогенизация в хранително-вкусовата промишленост. Попитайте нашите експерти за повече информация!
Прочетете повече

Енергетика
Енергетика

Енергетика

Доставяме помпи и системи за електроцентрали и електроснабдителни дружества. Научете повече за системните решения LEWA за енергетиката.
Прочетете повече

Приложения

Файлове за изтегляне

Лице за контакт

Намерете най-подходящата серия продукти с помощта на навигатора.

Навигатор за помпи

Не пропускайте нито една новина. Абонирайте се за нашия бюлетин.

Регистрирайте се още сега