Помпи LEWA

LEWA е експертът в дозиращите помпи вече шест десетилетия. Мембранните и буталните помпи LEWA са възвратно-постъпателни и осигуряват най-добрата точност на дозирането, предлагана на пазара. За операциите, изискващи работа с важни флуиди, те са еталонът за безопасност, надеждност и ефективност.

За да можем винаги да осигуряваме най-доброто решение на нашите клиенти, години наред предлагаме помпена техника от утвърдени производители, която допълва нашия собствен асортимент. Свържете се с нас още днес: Нашата сила е в промишлените помпи и съобразените с клиента приложения – от 1952 година до днес!

LEWA ecoflow diaphragm metering pump

Дозиращи помпи

Мембранни и бутални помпи

Нашите дозиращи помпи (възвратно-постъпателни бутални помпи) предлагат максимална точност на дозирането и са еталон за безопасност, надеждност и ефективност, особено когато става дума за пренасяне на флуиди от критично значение. В нашия асортимент предлагаме както мембранни, така и бутални помпи.

LEWA ecoflow process pump LDH

Технологични помпи

Високи показатели, високо налягане, висока надеждност

Помпите LEWA triplex, LEWA ecoflow и буталните помпи LEWA са еталон в отрасъла за надеждни, дълготрайни и енергийно ефективни помпи в технологичните процеси под високо налягане. Всички компоненти са проектирани и оптимизирани за съответното приложение.

Pomac rotary lobe pump

Ротационни обемни помпи

Диапазон на дебитите от няколко l/h до няколкостотин m³/h

Относително твърдата крива на компресия прави тези помпи идеални за зареждане и дозиране с техния широк диапазон от дебити. Те често са икономически изгодна алтернатива, особено в хранително-вкусовата, фармацевтичната и биотехнологичната промишленост, както и там, където се изисква ниско налягане.

Nikkiso canned motor pump

Центробежни помпи

Търсите ли ефективен и икономичен пренос на големи количества флуид?

Ако е така, центробежните или ротационните помпи може да бъдат най-подходящи за вас. LEWA е дистрибутор на центробежни помпи от различни производители за най-различни приложения – най-ниските температури (-162 °С), най-големите вискозитети и абразивните флуиди са обичайна практика за нас.

Wilden air-operated diaphragm pump

Пневматични мембранни помпи

Обемни помпи с двойна мембрана – универсални и икономични

Херметично затворените пневматични мембранни помпи са гъвкави и лесни за използване промишлени помпи – те често осигуряват икономично решение за пренос на флуиди в процеси от некритично значение с изисквания за по-ниско налягане.