Помпи и дозиращи системи за нефтохимическата промишленост

LEWA доставя дълготрайни помпи и дозиращи системи за нефтохимическата промишленост повече от 50 години. Специализирали сме се в дозирането на химикали за технологичните процеси хидрокрекинг и парофазен крекинг.

Доставяме качествени системи по поръчка за такива приложения по цял свят. Освен това ще получите пълно обслужване от един-единствен източник: от консултациите до въвеждането в експлоатация.

Нефтопродукти
Хидрокрекинг, парофазен крекинг и други каталитични технологични процеси

Нефтопродуктите са изходни суровини за производството на пластмаси, фармацевтични изделия, оцветители, перилни, почистващи и други продукти. Най-важните операции са различните технологични процеси за разцепване на молекулите или крекинг (напр. парофазен крекинг, хидрокрекинг). Тези процеси преобразуват въглеводородите с дълги вериги (напр. нафта) във въглеводороди с къси вериги.

LEWA ще помогне на вашите производствени съоръжения с ефективно дозиране на добавки, както и с пренасянето и преработката на вода за промиване и кисела вода.

LEWA ви предлага специализирани решения за дозиране и пренасяне на необходимите химикали и продукти. Конструираме помпи и системи по вашите изисквания и осигуряваме пълна поддръжка за технологични процеси от рода на хидрокрекинга.

LEWA process pump for the petrochemical industry

Области на приложение в нефтохимическата промишленост

Помпите и дозиращите системи LEWA се използват в нефтохимическата промишленост за много технологични процеси в областта на хидрокрекинга и парофазния крекинг.

Приложения на продуктитеХимикалиТехнология/система
Дозиране на химикали
в нефтохимическата промишленост
Инхибитори на утайкиДестилационна инсталация, система за риформинг, крекинг, коксови пещи
ТетрахлороетенСистема за риформинг, крекинг
Материали за отстраняване на пянаДестилационна инсталация, система за риформинг, крекинг, коксови пещи
ДемулгаториИнсталация за обезсоляване, дестилационна инсталация
Антикорозионни веществаДестилационна инсталация, система за риформинг, крекинг
Антиокислителни присадкиКрекинг
Сулфидизиращи агентиСистема за риформинг, крекинг
Подобрители на намасленосттаСистема за риформинг
Кислородпоглъщащи материали, антиокислителиКрекинг

Освен хидрокрекинга и крекинга поддържаме и други типични технологични процеси при рафинирането с дестилационни съоръжения.

Предимствата накратко

Прецизно дозиране

Нашите дозиращи системи се характеризират с най-високата прецизност на пазара. Използваме доказани дозиращи помпи LEWA с различни конструкции.

Одобрени материали

Всички материали, използвани в нашите помпи и тръби, се изпитват за устойчивост на дозирания флуид при всяка възможност. С удоволствие предоставяме всички необходими сертификати.

Пълна документация

Получавате съпътстваща документация и сертификати, включително инструкциите за експлоатация, както и подробностите за конструкцията и изпитванията на различни езици.

Въвеждане в експлоатация по цял свят

Нашата световна сервизна мрежа въвежда оборудването в експлоатация и осигурява техническо обслужване директно на обекта – независимо дали е наземен, или морски.

Международни стандарти

LEWA е сертифицирана по ISO 9001. Помпите, системите и блоковете са в съответствие с всички основни международни стандарти като API, ASME, TÜV и много други.

Гъвкава конструкция

Можете да разчитате на над 60-годишен опит в конструирането на помпи, оборудване и системи: На етапа на проектирането реагираме гъвкаво към необходимите промени или корекции на конструкцията.

Изпитвания по вашите спецификации

Преди въвеждането на системата в експлоатация провеждаме надлежно документирани изпитателни пускове по съответните международни стандарти или по вашите спецификации.

Поддръжка и сервиз

Независимо дали става дума за поддръжка, резервни части, или ремонт – нашите сервизни техници са добре обучени и са на разположение по цял свят. По този начин гарантираме бърза реакция и гладко изпълнение.

Висока надеждност

Независимо дали работят в бурните морета, или в горещата арабска пустиня: Нашите системи се характеризират с изключително надеждна и безотказна работа – дори в крайно тежки условия.

Продукти

Мембранна дозираща помпа LEWA ecoflow

LEWA ecoflow diaphragm metering pump

Мембранната дозираща помпа ecoflow® от LEWA е всестранно надарена – тя може да се използва във всички отрасли за дозиране и смесване.

LEWA ecoflow бутална дозираща помпа

LEWA ecoflow packed plunger metering pump

Буталната дозираща помпа LEWA ecoflow® е високоефективната и икономична дозираща помпа за по-елементарни задачи за пренасяне или дозиране.

LEWA ecosmart

LEWA ecosmart the smart metering pump

Мембранната дозираща помпа LEWA ecosmart® е евтината дозираща помпа за различни приложения, която може бързо и удобно да се поръча от магазина онлайн.

Микродозиращи помпи LEWA M

LEWA micrometering pump M

Микродозиращата помпа LEWA от серията M е подходяща за най-малките дебити, използвани в лаборатории и изследователски институти.

Микродозираща помпа LEWA FC

LEWA micrometering pump FC

Най-малките дебити и прецизното дозиране правят микродозиращите помпи LEWA от серия FC първи избор за лабораторни помпи.

Технологична мембранна помпа LEWA ecoflow

LEWA high pressure pump for process engineering

Технологичната мембранна помпа LEWA ecoflow е шампионът сред новаторските и универсални технологични помпи за процеси с високо налягане.

Технологична помпа LEWA triplex

LEWA triplex high pressure pump for process engineering

LEWA triplex е най-компактната технологична помпа в света за процеси с високо налягане във всички отрасли на промишлеността. Обърнете се към нас – ще се радваме да помогнем!

Бутална помпа LEWA

LEWA Plungerpump

LEWA е експертът в помпите: Свържете се с нас още днес, за да получите бутална помпа, подготвена за всички изисквания на приложенията на сушата и в морето!

Sundyne-Marelli

Sundyne Marelli Plungerpump

Хоризонтални и вертикални технологични помпи Sundyne-Marelli. Хоризонтални и вертикални технологични помпи по API 610 Усилени помпи Sundyne-Marelli по ISO-13709, API-610.

Криогенна помпа Nikkiso

Nikkiso cryogenic pump

Криогенната помпа NIKKISO е идеалната помпа за пренасяне на пропан-бутан и метан. Консултирайте се с нашите експерти!

Центробежна херметична помпа Nikkiso

Nikkiso canned motor pump

Центробежната херметична помпа NIKKISO е идеално пригодена за задачи за пренасяне и циркулация в химическата промишленост. Ще се радваме да ви помогнем за правилния избор.

Стандартна пневматична помпа Wilden

Wilden air operated diaphragm pump

Като изобретател на пневматичната двойно-мембранна помпа, задвижвана със сгъстен въздух, Wilden Pump & Engineering Co. пуска на пазара първата помпа с такава конструкция през 1955 година. Двойно-мембранна бутална обемна помпа със задвижване със сгъстен въздух

Пакети за инжектиране на химикали

Chemical Injection Package

Пакетите за инжектиране на химикали представляват инжекционни системи за химикали. Изграждаме пакети – включително резервоара, тръбопроводите и аксесоарите – по вашите спецификации.

Помпени агрегати LEWA

LEWA Pumpskid

Готови за експлоатация, конструирани по поръчка помпени платформи-агрегати с малки габарити за добива на нефт и газ. Консултирайте се нас!

LEWA Flow Distribution System (FDS)

LEWA Flow Distribution Systems (FDS)

Производствени инсталации

LEWA metering and mixing system

LEWA разработва цялостни системи за дозиране, смесване и зареждане на флуиди. Свържете се с нас и ни позволете да ви консултираме!

Дозиращи системи по спецификация на клиента

LEWA metering system

LEWA ще ви осигури дозиращи системи, конструирани по вашите спецификации. Доверете се на 60-годишния опит в дозиращите технологии за различни отрасли.

Geveke Nitrogen Generation Package

Geveke Nitrogen Generation Package

Mit dem Nitrogen Generation Package bietet Geveke eine komplette Anlage zur Gewinnung von Stickstoff für Prozesse bei der Öl- und Gasförderung.

Howden Burton Corblin

Howden Compressors

Howden Burton Corblin Kompressoren, Howden Kompressoren sind ausgelegt für lange Laufzeiten bei kontinuierlichem Betrieb.

Смесителна технология Chemineer

Chemineer agitators

Chemineer смесваща технология. Миксерите на Chemineer предлагат широк спектър от турбинни миксери до бъркачки, които са приложими в почти всички процеси, изискващи разбъркване на течности или газ.

Лице за контакт

Намерете най-подходящата серия продукти с помощта на навигатора.

Навигатор за помпи

Не пропускайте нито една новина. Абонирайте се за нашия бюлетин.

Регистрирайте се още сега