LEWA odorizing systems

Одориращи системи LEWA

Доверете се на одориращите системи от лидера на пазара: LEWA доставя цялостни решения, включващи помпи, резервоари и устройства за измерване и регулиране.

Вече над 40 години LEWA изгражда одориращи системи за природен газ, кислород, азот, въглероден диоксид и други газове. Нашите системи имат дебити от 0 l/h до 40 l/h и нагнетателно налягане между 2 bar и 300 bar.

Одориращи системи LEWA
Безопасно одориране на газове по световните нормативни разпоредби.

Одорирането на газове е сложна задача. Световните нормативни разпоредби, регламентиращи това приложение, са строги и не винаги ясни: В миналото доставчиците на газ разчитаха на тампонно одориране, байпасно одориране или просто добавяха одоранти без средства за контрол. Днес това е забранено в практически всички страни – одорирането трябва да се следи и изпълнява пропорционално и непрекъснато.

LEWA разполага с експертни познания, натрупани от 40-годишен опит, и необходимото оборудване, за да създаде вашата безопасна и съответстваща на нормативните разпоредби система за одориране. Ние адаптираме нашите системи, за да спазват специфичните стандарти и изисквания в различните страни. Независимо дали одорирането е децентрализирано, или – както е във Франция, например – се извършва на централен обект,

с одориращите системи LEWA вие се осланяте на експертните познания на лидера на пазара за ефективно и безопасно одориране на газове.

LEWA odorizing systems

Добри причини да изберем одорираща система LEWA

Една одорираща система LEWA представлява количествено-зависима, газово-контролирана система с контрол в затворен цикъл и конструкция, съответстваща на действащите указания (включително германския Федерален закон за водите (WHG), германската Научно-техническа асоциация по газовете и водите (DVGW), ATEX, ГОСТ Р, ASME, Директивата за оборудване под налягане, германските Технически указания за контрол на качеството на въздуха (TA-Luft) и германските Технически разпоредби за лесно запалими течности (TRbF)).

Standard components

Стандартни компоненти за свободно конфигуриране

Всяка одорираща система LEWA се състои от стандартни компоненти – например системата за контрол, помпата, съдът, улеят, разходомерът, тръбопроводите, клапаните и аксесоарите. Тези компоненти могат да се конфигурират по поръчка и в пълно съответствие с вашите изисквания.


Reliable Components

Надеждни и одобрени компоненти

Нашите одориращи системи използват само изпитани и одобрени компоненти, а нашите мембранни помпи са напълно херметични и осигуряват пълна надеждност по време на дозирането. Контролните елементи могат да се управляват от LEWA NetPort@l, като се предлагат и във взривозащитено изпълнение. По заявка доставяме и помпи с магнитно, пневматично или електрическо захранване.


Gas Odorization

Одориране на различни газове

С одориращите системи LEWA можете да добавяте специален одорант към различни газове: природен газ, биогаз, пропан-бутан, кислород, азот, въглероден диоксид, водород, метан и много други.


Подходящи за всякакви одоранти

Одориращите системи LEWA са подходящи за всички одоранти. Вече дълги години нашите системи дозират EM, DMS, TBM, THT и вещества без съдържание на сяра за редица клиенти с надеждност и висока прецизност.

Максимална точност на дозирането

Процесът на одориране на газове зависи от точността на дозирането. Одориращите системи LEWA постигат ниво на точност ±1%.

Прецизен разходомер

Разходомерът LEWA KMM 1 е единствен по рода си на пазара и може да измерва дори най-малките дебити с абсолютна прецизност.


Интегриран контрол на нивото на зареждане

Съдовете имат визуален контрол на нивото на зареждане, който може да се използва, докато помпите се калибрират.

Непропусклива метална мембрана

Металните мембрани на помпите са напълно непропускливи и безотказни.

Резервни части и сервиз

Благодарение на нашата мрежа от клонове и търговски партньори по цял свят, ще получите най-доброто сервизно обслужване и резервни части за вашите одориращи системи по възможно най-бързия начин.

Видеоматериали за одориращата система LEWA

Варианти

Облицовка за системата

Предлагаме пълна облицовка за системата за одориране. Обикновено това представлява шкаф от неръждаема стомана. Осигуряваме и облицовки от специални материали.

Защита от препълване и корито за отичане

Специално конструирани аксесоари: С надеждна защита от препълване и корита за отичане с различни размери получавате чиста и безопасна система.

Система за лесно прочистване

За лесната и редовна поддръжка на системата препоръчваме система за прочистване на помпата, тръбопроводите и резервоара – за разглобяване и поддръжка без неприятен мирис.

Конструкция с предпазен клапан

Конструирани за повишени смукателни налягания с предпазен клапан (0,5-3,0 bar).

Електромагнитен клапан и манометър

С електромагнитен клапан в изпускателния тръбопровод можете да контролирате малки дебити на газа (< 400 Nm3/h). Манометър в тръбите и резервоарите под налягане осигурява точното дозиране на флуида.

Изпитвания, приемане и проверки

Ще се погрижим всичко да работи: LEWA предлага различни услуги, включително фабрични приемателни изпитвания (FAT) при производителя или на вашия обект (SAT), неразрушителни изпитвания (NDT) и определяне на състава на металните сплави (PMI).

Допълнителни резервни помпи

Наблягаме върху ефективността и надеждната експлоатация на системите: Осигуряваме допълнителни резервни помпи за лесна поддръжка на системата без престои.

Подходящи за всякакви одоранти

Системите за одориране LEWA са подходящи за всички обичайно използвани в отрасъла одоранти: EM, DMS, TBM, THT. Просто ни съобщете вашите специфични изисквания.

Модулна конструкция

Можете да избирате: Стандартните системи за одориране имат много гъвкава модулна конструкция от различни компоненти, за да отговарят възможно най-добре на вашите изисквания.

Технически данни

Дозиращите системи LEWA имат модулна конструкция. Различни резервоари, тръбопроводни системи и помпи ни позволяват да адаптираме всяка система към изискванията на нашите клиенти.

Тип на систематаРазмер на резервоара, макс. [l]Дебит на газа, макс. [Nm3/h]Налягане на газа, макс. [bar] с помпаНапрежение [V]Взривна защита – зона 1Система за управлениеКонтейнер
MAHMBHMLMLDB
OD75010 0003050560-230 V~/24 V–възможностандартен/с връщане
OD820020 000-70 0003050100-230 V~/24 V–възможностандартен/с връщане
без връщане
OD60-100060-100010 000-200 0003050100170230 V~/24 V–възможностандартен/с връщане
без връщане за презареждане

Размери [mm]

Тип H W D
OD7 1750 880 680
OD8 2130 1700 850
OD60-1000 2315 2005 1360

Файлове за изтегляне

Лице за контакт

Намерете най-подходящата серия продукти с помощта на навигатора.

Навигатор за помпи

Не пропускайте нито една новина. Абонирайте се за нашия бюлетин.

Регистрирайте се още сега