Центробежни помпи от водещи световни производители

LEWA е дистрибутор на центробежни помпи от водещи производители за най-различни приложения – най-ниските температури (-162 °С), най-големите вискозитети и абразивните флуиди са обичайна практика за нас.

Редица клиенти от добива на нефт и газ и енергетиката разчитат на центробежните помпи на нашите партньори и опита на LEWA при инсталирането, въвеждането в експлоатация и обслужването на оборудване и системи.

Nikkiso cryogenic pump

Криогенна помпа Nikkiso

Технология: Центробежна потопяема помпа със защитен ротор на електромотора

В добива на нефт и газ, центробежни потопяеми помпи Nikkiso със защитен ротор на електромотора се използват за пренасяне на криогенни втечнени газове (метан и пропан-бутан). Те имат различни варианти на моделите и дълги експлоатационни срокове.

Икона за нефт и газ Икона за одориране на газове – сива Икона за рафинерия Икона за нефтохимия Икона за химикали Икона за пластмаси Икона за почистване – сива Икона за козметика – сива Икона за фармацевтика – сива Икона за хранително-вкусова промишленост – сива Икона за енергетика Икона за други – сива

Данни за показателите
Дебит 3000 m³/h
Нагнетателно налягане 200 bar
Nikkiso canned motor pump

Центробежна херметична помпа Nikkiso Non-Seal®

Технология: Центробежна херметична помпа

Центробежната херметична помпа Nikkiso Non-Seal е конструирана специално за хранително-вкусовата промишленост. Там тя се използва за дозиране на флуиди от критично значение. За целта центробежната помпа е конструирана по API 685.

Икона за нефт и газ Икона за одориране на газове – сива Икона за рафинерия Икона за нефтохимия Икона за химикали Икона за пластмаси Икона за почистване Икона за козметика – сива Икона за фармацевтика – сива Икона за хранително-вкусова промишленост – сива Икона за енергетика Икона за други

Данни за показателите
Дебит 1200 m³/h
Нагнетателно налягане 160 bar
Pomac centrifugal pump

Центробежна помпа Pomac

Технология: Хигиенична центробежна помпа от неръждаема стомана (центробежна помпа)

Центробежните помпи Pomac от неръждаема стомана за флуиди с нисък вискозитет имат оптимални хидравлични параметри, единствена по рода си модулна конструкция и редица варианти в областта на уплътненията на валовете. Предлагат се в различни варианти.

Икона за нефт и газ – сива Икона за одориране на газове – сива Икона за рафинерия – сива Икона за нефтохимия – сива Икона за химикали Икона за пластмаси – сива Икона за почистване Икона за козметика Икона за фармацевтика Икона за хранително-вкусова промишленост Икона за енергетика – сива Икона за други

Данни за показателите
Дебит 320 m³/h
Нагнетателно налягане 16 bar
Wernert centrifugal pumps

Хоризонтални и вертикални центробежни помпи Wernert с пластмасова облицовка

Технология: Хоризонтални и вертикални центробежни помпи с пластмасова облицовка

Центробежните помпи Wernert с пластмасова облицовка в технологично изпълнение са идеални за пренасяне на разяждащи, агресивни, токсични и абразивни флуиди. Гъвкавите възможности за избор на материал позволяват да се конструира центробежна помпа за различни приложения.

Икона за нефт и газ – сива Икона за одориране на газове – сива Икона за рафинерия – сива Икона за нефтохимия – сива Икона за химикали Икона за пластмаси – сива Икона за почистване Икона за козметика Икона за фармацевтика Икона за хранително-вкусова промишленост – сива Икона за енергетика Икона за други – сива

Данни за показателите
Дебит 2300 m³/h
Напор 110 m