Помпи и системи за производството на козметични продукти

LEWA доставя идеалните помпи и системи за фирми за строителство на съоръжения и производство на козметика. Нашите продукти могат да се използват както за пренасяне и дозиране, така и за обработка. Те са съобразени както с партидното и непрекъснатото дозиране, така и със смесените процеси (например окончателната обработка на основни партиди).

Доставяме качествени помпи и системи по поръчка за такива приложения по цял свят. Освен това ще получите пълно обслужване от един-единствен източник: от консултациите до въвеждането в експлоатация.

Козметика
Прецизни резултати и високо качество с LEWA

Технологични процеси със строги изисквания за качеството и хигиената – например добрата производствена практика (ДПП) или производството на козметични продукти без използване на консерванти – изискват подходящо оборудване. Ще ви помогнем при избора и проектирането на хигиенични компоненти и системи за производство на козметични продукти.

Създаваме системи по вашите изисквания и разработваме интегрирани, ефективни и изпитани решения по поръчка, предназначени за дълготрайно и непрекъснато производство на козметични продукти. За целта използваме своя дългогодишен опит в работата с различни флуиди и материали, както и своите експертни познания по технологиите за преработка и контрол.

LEWA metering system for the cosmetics industry

Помпи и системи LEWA за производството на козметични продукти

Нашите експерти са на разположение с помощ и съвети – заедно с тях ще разработите системи и съоръжения по поръчка за производство на козметични продукти. Можете да разчитате на нашия дългогодишен опит в различни отрасли.

Типични приложения за системите LEWAПримери за процеси
ПренасянеПренасяне на флуиди с по-сложни реологични свойства (например повърхностно активни вещества), но и по-елементарни задачи за пренасяне
ДозиранеДобавяне на ароматизатори, оцветители и др.
Смесване/дисперсия/хомогенизацияПропорционално смесване на основи и активни материали, производство на емулсии и формулиране на крайни продукти
ПълненеПрецизно пълнене на съдове
ТемпериранеОптимизирана процедура за непрекъснат процес (например с усвояване на отделената топлина)

Нашите помпи и системи за производството на козметични продукти се използват в различни технологични процеси.

Типични вещества, които можем да пренасяме,
дозираме и преработваме
Примери за крайни продукти
Разтворители (на водна основа), повърхностно активни веществаПочистващи препарати за кожа
Липидни компоненти, подхранващи съставкиПродукти за грижа за кожата
Титанови оксидиПродукти за зъбната и устната хигиена
ОцветителиПродукти за грижа за косата
Ултравиолетови филтриКозметични продукти със специално действие –
например продукти за защита от слънце
Етерични маслаПарфюми и тоалетна вода
Повърхностно активни вещества, овлажнителиПродукти за бръснене
Пълнители, сгъстителиДекоративна козметика, продукти за грижа за тялото

Предимствата накратко

Свеждане на престоите до минимум

Нашите системи са изключително надеждни и изискват малко поддръжка. По този начин можете да извлечете максимума от производството и да избегнете скъпо струващи престои.

Непрекъснати процеси

Можете да разчитате на опита на LEWA. Ще ви помогнем, ако преминавате от партидни към непрекъснати процеси. Това увеличава производителността.

Икономични решения

Винаги доставяме икономични помпи, системи и блокове със сведено до минимум потребление на енергия, висока ефективност, ниски потребности от поддръжка и дълъг експлоатационен срок.

Гъвкаво приложение

Широките диапазони на работните параметри като налягане, температура, дебит и свойства на флуида, съчетани с високата точност на дозирането, гарантират голямо разнообразие от приложения.

Пилотни съоръжения за оптимизиране на процесите

Можете да разчитате на над 60-годишен опит в конструирането на оборудване и системи: Съвместно с вас разработваме пилотни съоръжения за оптимизиране на процесите и процедурите.

Лесно почистване

Особено важно предимство за фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост е това, че нашите системи могат бързо и лесно да се почистват с почистващи препарати или пара.

Международни стандарти

Помпите, системите и блоковете LEWA са в съответствие с основните международни стандарти като DVGW G280, WHG, PED, ISO 9001, ASME, ATEX и TA-Luft. Разбира се, можете да определите и свои стандарти.

Пълна документация

Получавате съпътстваща документация и сертификати, включително инструкциите за експлоатация, както и подробностите за конструкцията и изпитванията на различни езици.

Поддръжка и сервиз

Независимо дали става дума за поддръжка, резервни части, или ремонт – нашите сервизни техници са добре обучени и са на разположение по цял свят. По този начин гарантираме бърза реакция и гладко изпълнение.

Продукти

Мембранна дозираща помпа LEWA ecoflow

LEWA ecoflow diaphragm metering pump

Мембранната дозираща помпа ecoflow® от LEWA е всестранно надарена – тя може да се използва във всички отрасли за дозиране и смесване.

Санитарно-хигиенна LEWA ecoflow

LEWA ecoflow sanitary food pump

Мембранната дозираща помпа ecoflow® в санитарно-хигиенно изпълнение е идеалната помпа за хранителни и фармацевтични продукти.

LEWA ecosmart

LEWA ecosmart the smart metering pump

Мембранната дозираща помпа LEWA ecosmart® е евтината дозираща помпа за различни приложения, която може бързо и удобно да се поръча от магазина онлайн.

Механична мембранна дозираща помпа LEWA ecodos

LEWA ecodos mechanical diaphragm pump

Механичната мембранна дозираща помпа ecodos® от LEWA е подходяща за всички задачи за пренасяне и дозиране в диапазона на ниските налягания.

Санитарно-хигиенна LEWA ecodos

LEWA ecodos food pump

Мембранната дозираща помпа LEWA ecodos® в санитарно-хигиенно изпълнение е идеалната помпа за хранителни и фармацевтични продукти в диапазона на ниските налягания.

Мембранни дозиращи помпи LEWA intellidrive

LEWA intellidrive diaphragm metering pump

Използвайте мембранни дозиращи помпи със сервоуправление за прецизно дозиране и смесване на флуиди в дозиращи съоръжения и системи.

Микродозиращи помпи LEWA M

LEWA micrometering pump M

Микродозиращата помпа LEWA от серията M е подходяща за най-малките дебити, използвани в лаборатории и изследователски институти.

Технологична помпа LEWA triplex

LEWA triplex high pressure pump for process engineering

LEWA triplex е най-компактната технологична помпа в света за процеси с високо налягане във всички отрасли на промишлеността. Обърнете се към нас – ще се радваме да помогнем!

Ротационна бутална помпа Pomac

Pomac rotary lobe pump PLP

Гъвкавата помпа за приложения по хигиеничните стандарти – до сложни стерилни приложения с редки, гъсти и/или чувствителни на разкъсване флуиди. Хигиенична ротационна лопаткова помпа (ротационна обемна помпа).

Двойна винтова ротационна помпа Pomac PDSP

Pomac Schraubenspindelpumpe

Двойната винтова ротационна помпа Pomac е идеалното решение за хигиенични технологични процеси в хранително-вкусовата, козметичната и фармацевтичната промишленост. Научете повече тук!

Центробежна помпа Pomac

Pomac centrifugal pump

Центробежните помпи Pomac от неръждаема стомана за слабо вискозни флуиди се характеризират с оптимални хидравлични данни, единствена по рода си модулна конструкция и множество варианти за уплътненията на валовете. Технология: Хигиенична центробежна помпа от неръждаема стомана

Wernert

Wernert centrifugal pumps

Хоризонтални и вертикални помпи Wernert с пластмасова облицовка Усилени помпи Wernert с пластмасова облицовка за разяждащи, агресивни, токсични и абразивни флуиди. Агресивни, токсични и абразивни флуиди - Wernert предлага подходящата центробежна помпа, изработена от неметални материали – напр. UHMW-PE, PVDF или PTFE.

Стандартна пневматична помпа Wilden

Wilden air operated diaphragm pump

Като изобретател на пневматичната двойно-мембранна помпа, задвижвана със сгъстен въздух, Wilden Pump & Engineering Co. пуска на пазара първата помпа с такава конструкция през 1955 година. Двойно-мембранна бутална обемна помпа със задвижване със сгъстен въздух

Wilden sanitary/hygienic

Wilden Sanitary/Hygienic Druckluftpumpen vom Vertriebspartner Nummer Eins in Deutschland. Wir beraten Sie gerne.

Производствени инсталации

LEWA metering and mixing system

LEWA разработва цялостни системи за дозиране, смесване и зареждане на флуиди. Свържете се с нас и ни позволете да ви консултираме!

Дозиращи системи по спецификация на клиента

LEWA metering system

LEWA ще ви осигури дозиращи системи, конструирани по вашите спецификации. Доверете се на 60-годишния опит в дозиращите технологии за различни отрасли.

Смесителна технология Chemineer

Chemineer agitators

Chemineer смесваща технология. Миксерите на Chemineer предлагат широк спектър от турбинни миксери до бъркачки, които са приложими в почти всички процеси, изискващи разбъркване на течности или газ.

Референции

 • Metering of citric acid

  Дозиране на лимонена киселина

  Дозиране на лимонена киселина

  Предизвикателството на клиента: При технологията за извличане лимонената киселина трябва надеждно да се дозира

  Окомплектоването на доставката на LEWA: Платформа

  Подробно окомплектоване: 1 специално конструирана дозираща система с 1 санитарна помпа LEWA ecodos, тип 550

  Главен продукт/продукти LEWA:
  специално конструирана дозираща система
  санитарно-хигиенна LEWA ecodos

  ФлуидНалягане в barДебит в l/h
  Лимонена киселина5550
  ПазарТехнологичен процес
  Химическа и фармацевтична промишленост/козметикаОсновни операции (сепарация, извличане)
 • Win Cosmetic

  WIN COSMETIC

  WIN COSMETIC

  LEWA доставя на WIN COSMETIC специализирани производствени блокове за производството на почистващи препарати и козметични продукти.

  Пример за приложението е производството на омекотител за тъкани.

Лице за контакт

Намерете най-подходящата серия продукти с помощта на навигатора.

Навигатор за помпи

Не пропускайте нито една новина. Абонирайте се за нашия бюлетин.

Регистрирайте се още сега