Технологични помпи LEWA за процеси и приложения с високо налягане

Големи клиенти от всеки отрасъл – от добива на суров петрол до фармацевтичното производство – разчитат на технологични помпи от LEWA, когато става дума за системи с процеси под високо налягане или пренасяне на големи обеми. Използваме компоненти от нашата доказана модулна система, за да изградим най-подходящата технологична помпа за задачата на вашето приложение.

Помпите LEWA triplex, LEWA ecoflow и буталните помпи LEWA са еталон в отрасъла за надеждни, дълготрайни и енергийно ефективни помпи за високо налягане.

LEWA ecoflow Processpump LDH

Технологична мембранна помпа LEWA ecoflow®

Технология: Хидравлично задвижвана технологична мембранна помпа в сегментна конструкция

Новаторската мембранна технологична помпа ecoflow демонстрира своите качества в приложенията с високо налягане в добива на нефт и газ, рафинериите и нефтохимическата промишленост, както и във взискателните области на фармацевтиката, биотехнологиите и хранително-вкусовата промишленост.

Икона за нефт и газ Икона за одориране на газове – сива Икона за рафинерия Икона за нефтохимия Икона за химикали Икона за пластмаси – сива Икона за почистване Икона за козметика – сива Икона за фармацевтика Икона за хранително-вкусова промишленост Икона за енергетика Икона за други

Данни за показателите
Дебит 19 m³/h на глава на помпа
Нагнетателно налягане 1200 bar
LEWA triplex high pressure pump for process engineering

Технологична мембранна помпа LEWA triplex®

Технология: Технологична мембранна помпа с хидравлично задвижване в моноблокова конструкция

Технологичната мембранна помпа LEWA triplex е една от най-компактните помпи за високо налягане в света и може да се монтира в най-тесните пространства, когато мястото е скъпо. Мощният пакет е доказал своите качества в редица процеси под високо налягане в най-различни отрасли.

Икона за нефт и газ Икона за одориране на газове – сива Икона за рафинерия Икона за нефтохимия Икона за химикали Икона за пластмаси – сива Икона за почистване Икона за козметика Икона за фармацевтика Икона за хранително-вкусова промишленост Икона за енергетика Икона за други

Данни за показателите
Дебит 180 m³/h на помпа
Нагнетателно налягане 1200 bar
LEWA Plungerpump

Бутална помпа за високо налягане LEWA

Технология: Бутална помпа с моноблокова конструкция с вграден редуктор

Буталната помпа за високо налягане LEWA по API 674 отговаря на условията за приложения на сушата и в морето. Нейните малки изисквания за място и малко тегло правят тази помпа за високо налягане идеална за използване при специфичните за добива на нефт и газ, рафинериите и нефтохимическата промишленост условия.

Икона за нефт и газ Икона за одориране на газове – сива Икона за рафинерия Икона за нефтохимия Икона за химикали – сива Икона за пластмаси – сива Икона за почистване – сива Икона за козметика – сива Икона за фармацевтика – сива Икона за хранително-вкусова промишленост – сива Икона за енергетика – сива Икона за други

Данни за показателите
Дебит 209 m³/h на помпа
Нагнетателно налягане 3500 bar
Sundyne Marelli Plungerpump

Хоризонтални и вертикални технологични помпи Sundyne-Marelli

Технология: Технологична бутална помпа по API 610

С високите дебити – до 8000 m³/h – и голямото разнообразие от различни модели помпи, Sundyne-Marelli има помпа, подходяща за вашето приложение.

Икона за нефт и газ Икона за одориране на газове – сива Икона за рафинерия Икона за нефтохимия Икона за химикали – сива Икона за пластмаси – сива Икона за почистване – сива Икона за козметика – сива Икона за фармацевтика – сива Икона за хранително-вкусова промишленост – сива Икона за енергетика Икона за други – сива

Данни за показателите
Дебит 8000 m³/h
Напор 800 m