Chemical Injection Package

Пакети за инжектиране на химикали LEWA

LEWA разработва и конструира пакети за инжектиране на химикали за специфични приложения в добива на нефт и газ, и химическата промишленост.

Нашите експертни познания и дългогодишен опит в различни отрасли правят LEWA идеалния партньор за изграждане на висококачествени, надеждни и високопроизводителни пакети за инжектиране на химикали. Нашият асортимент включва системи с дебит между 5 ml/h и 180 m3/h при нива на нагнетателно налягане до 3500 bar.

Пакети LEWA за инжектиране на химикали
Идеалната инжекционна система за всяко приложение.

Инжекционните системи за химикали трябва да изпълняват строги изисквания с конструкции по поръчка, които обикновено са необходими за въпросното приложение. Освен това има огромна потребност от надеждност и лесна поддръжка при морските платформи и условията с много високи или ниски температури.

LEWA търси точно такива предизвикателства: Благодарение на своя опит, ние можем да предлагаме пакети за инжектиране на химикали, които не само са изработени по поръчка, но са и ненадминати по своята надеждност и качество. Разработваме платформи и пакети, които отговарят както на вашите спецификации, така и на международните стандарти (например ASME, API и ATEX), и съгласуваме работата с нашия световен екип за управление на проекти и нашите производствени съоръжения.

От първоначалната скица до завършената система – с LEWA получавате всичко от един-единствен източник.

Chemical Injection Package

Добри причини да изберем пакет LEWA за инжектиране на химикали

Пакетът LEWA за инжектиране на химикали представлява цялостна система, която включва оптимизирана помпена конструкция с резервоар, аксесоари и прибори.

Development

Пълна разработка от един-единствен източник

LEWA използва свой фирмен отдел за разработка за хидравликата, механиката, електроапаратурата и приборите. Тези отделни специалности са идеално синхронизирани, за да разработят и внедрят вашето специфично решение. Това означава, че можем да гарантираме ефективна обработка на поръчките, като същевременно спазваме най-строгите стандарти за качество.


Experience

Над 60 години опит в отраслите

От полярния кръг до арабската пустиня: Почти всеки производител на нефт и газ в света се доверява на системите LEWA. Огромният натрупан от нас опит през повече от 60 години в бранша ни позволява да осигуряваме експертни съвети и да работим заедно с вас, за да разработим и внедрим идеалното решение за вашите нужди.


Facilities

Производствени обекти по цял свят

LEWA разполага със световна мрежа от клонове и производствени центрове. Това ни позволява да осигурим бързото и икономично осъществяване на вашия проект. Местните лица за контакт са винаги на ваше разположение за експертни съвети по всякакви въпроси.


Service

Отлично денонощно обслужване

На разположение сме, когато потрябваме: Нашите услуги за въвеждане в експлоатация и консултации работят без почивка. Ще имате постоянен достъп до квалифицирано лице за контакт, което ще отдели необходимото време, за да ви даде експертен съвет по всичко, което трябва да знаете.

Видеоматериали за помпени платформи LEWA

Варианти

Различни типове задвижване

Реагираме гъвкаво на условията на средата: Помпите в нашите пакети за инжектиране на химикали се задвижват от електричество (слънчева енергия), сгъстен въздух, газови или дизелови двигатели.

Гъвкава конструкция на резервоарите за съхранение

Резервоарите за съхранение имат правоъгълна или цилиндрична конструкция. Ако е необходимо, използваме многокамерна система, в зависимост от вашите изисквания.

Съобразени с налягането тръбопроводи

При по-високи налягания препоръчваме тъпоъгълни тръби или такива с цокълно заваряване. При налягане до 20 000 psi използваме тръбопроводи за входящите и изходящите течности, ако е необходимо.

Конструктивни материали от високолегирани сплави

При конструкцията на пакети за инжектиране на химикали използваме материали от високолегирани сплави като Incoloy, монел-метал, титан и Hastelloy. Други варианти се предлагат по заявка.

Изчисляване на динамиката на флуидите

Когато проектираме помпи и системи, разчитаме на компютърни изчисления на динамиката на флуидите в тръбопроводите и на правилното интегриране на демпфери на пулсации.

Монтаж на място

От разработката до въвеждането в експлоатация – всичко от един доставчик: Нашите системи са подходящи за морски транспорт и могат да се разглобяват напълно и сглобяват отново на местоназначението.

Изпитвания, приемане и проверки

Ще се погрижим всичко да работи: LEWA предлага различни услуги, включително фабрични приемателни изпитвания (FAT) при производителя или на вашия обект (SAT), неразрушителни изпитвания (NDT) и определяне на състава на металните сплави (PMI).

Въвеждане в експлоатация по цял свят

Нашата световна сервизна мрежа въвежда оборудването в експлоатация и осигурява техническо обслужване директно на обекта – независимо дали е наземен, или морски.

Висока надеждност

Независимо дали работят в бурните морета, или в горещата арабска пустиня: Нашите системи се характеризират с изключително надеждна и безотказна работа – дори в крайно тежки условия.

Референции

 • Injection of scale inhibitor

  Инжектиране на инхибитор за твърди отлагания

  Инжектиране на инхибитор за твърди отлагания

  Предизвикателството на клиента: За инжектирането на инхибитор за твърди отлагания се изисква компактен инжекционен пакет за работа на морски платформи

  Окомплектоването на доставката на LEWA: Пакет

  Подробно окомплектоване: Компактна помпена платформа LEWA за инжектиране на химикали с мембранна дозираща помпа LEWA ecoflow, тип LDB и свързващи тръбопроводи

  Главен продукт/продукти LEWA:
  пакет за инжектиране на химикали LEWA (CIP)
  мембранна дозираща помпа LEWA ecoflow

  ФлуидНалягане в barДебит в l/h
  Инхибитор за твърди отлагания606
  ПазарТехнологичен процес
  Морски платформи за нефт и газДобив на нефт, морски платформи

Технически данни

Нашите пакети за инжектиране на химикали са конструирани за редица приложения. Благодарение на модулната концепция, позволяваща включване на различни типове помпи, можем да гарантираме максимална гъвкавост.

API Standard

Използване на помпи, съответстващи на стандартите на API

Всички дозиращи помпи в нашите пакети за инжектиране на химикали са в съответствие с API 675, а нашите бутални помпи са в съответствие със стандартите API 674. Всеки от двата типа помпи се предлага в конфигурация с една или повече глави на помпите. Така можем да гарантираме максимална гъвкавост, когато конструираме вашия пакет за инжектиране на химикали.


Variable flow rates and pressures

Регулируеми дебити и нагнетателни налягания

Нашите пакети са подходящи за дебити от 5 ml/h до 180 m3/h. С мембранни помпи системата може да работи при нива на налягането до 1200 bar. Буталните помпи вече позволяват постигане на нива на нагнетателното налягане до 3500 bar. Системата за инжектиране може да съхранява максимален обем 50 m3.

Приложения

Файлове за изтегляне

Лице за контакт

Намерете най-подходящата серия продукти с помощта на навигатора.

Навигатор за помпи

Не пропускайте нито една новина. Абонирайте се за нашия бюлетин.

Регистрирайте се още сега