LEWA Pumpskid

Помпени агрегати LEWA

LEWA е вашият източник за готови за експлоатация, конструирани по поръчка помпени платформи-агрегати с малки габарити.

Нашите експертни познания и дългогодишен опит в помпите за различни отрасли ни позволяват да се справим с всеки етап от създаването на една помпена платформа – от проектирането до въвеждането в експлоатация. Нашият асортимент включва системи с дебит между 10 ml/h и 180 m3/h при нива на нагнетателно налягане до 3500 bar.

Помпени платформи LEWA
Готово за експлоатация решение за специфични задачи.

Имате ли нужда от готова за незабавна експлоатация помпена платформа или платформа за инжектиране на химикали? При LEWA ще намерите всичко. Предлагаме цялостно обслужване и управление на проектите: Нашите опитни инженери се съобразяват с вашите изисквания и конструират идеалната платформа за вашето приложение.

Не оставяме нищо на случайността: Ние избираме всички помпи, материали и аксесоари за нашите помпени платформи. Гарантираме пълната функционалност на агрегата, което ни позволява да осигурим готово за незабавна експлоатация решение.

Нашите платформи са конструирани в съответствие със специфичните изисквания и наличното пространство. Също така, разбира се, се съобразяваме с всички национални и международни нормативни разпоредби. Нашите услуги обхващат пълния цикъл – от монтажа, инсталирането на шаситата, приемателните изпитвания и одобренията до доставката, инсталирането на обекта и въвеждането в експлоатация.

LEWA Pumpskid

Добри причини да изберем помпена платформа LEWA

Една помпена платформа LEWA се състои от помпа на фундамент с тръбопроводи, аксесоари и прибори.

Development

Пълна разработка от един-единствен източник

Помпи, аксесоари, конструиране и управление на проектите от един-единствен източник: Ние поемаме всеки етап от проекта – от планирането и изграждането до самото въвеждане в експлоатация и последващата поддръжка. Нашият 60-годишен опит в отраслите ни прави фирма, на която можете да имате доверие.


Specific standards

Съответствие със специфични стандарти

Всички наши помпени платформи са конструирани по националните и международните стандарти и разпоредби. Също така, разбира се, спазваме всяко специфично изискване на клиента. Нещо повече – съобразяваме се и със специфичните разпоредби за фундаментите и тръбопроводите – например всички съответни спецификации за заваряването и приемателните изпитвания.


Facilities

Производствени обекти по цял свят

LEWA произвежда системи в различни обекти по цял свят. В резултат на това можем да осигурим резервни части и обслужване, независимо къде се намирате по света. Това осигурява постоянна достъпност за нашите помпени платформи – и непрекъснато производство за вас. Гарантираме продължителна и непрекъсната експлоатация, както и икономична, бърза поддръжка на място.


Service

Отлично денонощно обслужване

На разположение сме, когато потрябваме: Нашите услуги за въвеждане в експлоатация и консултации работят без почивка. Ще имате постоянен достъп до квалифицирано лице за контакт, което ще отдели необходимото време, за да ви даде експертен съвет по всичко, което трябва да знаете.

Видеоматериали за помпени платформи LEWA

Варианти

Оптимизиране на ефективността

Особено при някои приложения, в които се изисква само ниска електрическа мощност, доставяме помпи и мотори с оптимизирана ефективност.

Конструктивно изчисляване на фундамента

Предлагаме конструкции за натоварвания с изключително високо ускорение, което е важно за фундамента – например при презареждането в морските платформи.

Изпитвания, приемане и проверки

Ще се погрижим всичко да работи: LEWA предлага различни услуги, включително фабрични приемателни изпитвания (FAT) при производителя или на вашия обект (SAT), неразрушителни изпитвания (NDT) и определяне на състава на металните сплави (PMI).

Стандартизирани и нестандартни детайли

LEWA предлага стандартизирани или нестандартни компоненти за контрол и регулиране. Възможно е вграждане в системи за контрол на процесите, включително с визуализиране на процеса.

Въвеждане в експлоатация по цял свят

Нашата световна сервизна мрежа въвежда оборудването в експлоатация и осигурява техническо обслужване директно на обекта – независимо дали е наземен, или морски.

Международни стандарти

LEWA е сертифицирана по ISO 9001. Помпите, системите и блоковете са в съответствие с всички основни международни стандарти като API, ASME, TÜV и много други.

Компактна конструкция

Конструираме помпената платформа за икономия на пространство и тегло – ако платформата трябва да се приспособява към съществуваща инсталация, където пространството е ограничено или максимално допустимото общо тегло е почти достигнато.

Пълна документация

В процеса на изготвяне на документацията се съобразяваме с вашите изисквания и осигуряваме протоколи от проверки, отпечатваме мостри, диаграми с изходните характеристики и регистрационни документи по заявка.

Поддръжка и сервиз

Независимо дали става дума за поддръжка, резервни части, или ремонт – нашите сервизни техници са добре обучени и са на разположение по цял свят. По този начин гарантираме бърза реакция и гладко изпълнение.

Технически данни

Нашите помпени платформи са конструирани за редица приложения. Благодарение на богатия асортимент от помпи, материали, задвижвания и тръбопроводни системи, които предлагаме, можем да осигурим максимална гъвкавост.

API Standard

Използване на помпи, съответстващи на стандартите на API

Всички дозиращи помпи в нашите помпени платформи са в съответствие с API 675, а нашите бутални помпи са в съответствие със стандартите API 674. Всеки от двата типа помпи се предлага в конфигурация с една или повече глави на помпите.


Variable flow rates and pressures

Регулируеми дебити и нагнетателни налягания

Нашите помпени платформи са подходящи за дебити до 180 m3/h. С бутални помпи можете да постигнете нива на нагнетателно налягане до 3500 bar; с мембранни помпи – до 1200 bar.


Различни материали

Произвеждаме помпени платформи от различни материали, за да съответстват на типа на приложението. Тези материали включват различни неръждаеми стомани, високолегирани стоманени и никелови сплави, пластмаси, както и специални материали за специфични цели.

Различни типове задвижване

Независимо от това какъв енергиен източник искате да използвате за захранването на вашата помпена платформа, ние можем да ви осигурим подходящото задвижване. Всичко е възможно – от електрическите, пневматичните и хидравличните задвижвания до дизеловите агрегати и моторите със соларно захранване.

Гъвкави тръбопроводни системи

Тръбопроводната система на помпената платформа трябва да бъде прецизно адаптирана към специфичното предназначение на системата. Предлагаме системи по DIN/BG, стандарта за високо налягане на BASF (IG), тръбни фитинги за млечни продукти, ANSI, Ermeto, Graylock, Swagelok и пластмасови тръбопроводи. Също така, разбира се, адаптираме платформата към вашата специфична тръбопроводна система.

Приложения

Файлове за изтегляне

Лице за контакт

Намерете най-подходящата серия продукти с помощта на навигатора.

Навигатор за помпи

Не пропускайте нито една новина. Абонирайте се за нашия бюлетин.

Регистрирайте се още сега