Помпи NIKKISO

NIKKISO е световен лидер в областта на криогенните потопяеми помпи и има отлична репутация със своите херметични помпи, които се използват предимно в химическата и преработвателната промишленост.

Nikkiso cryogenic pump

Криогенна помпа Nikkiso

Технология: Центробежна потопяема помпа със защитен ротор на електромотора

В добива на нефт и газ, центробежни потопяеми помпи Nikkiso със защитен ротор на електромотора се използват за пренасяне на криогенни втечнени газове (метан и пропан-бутан). Те имат различни варианти на моделите и дълги експлоатационни срокове.

Икона за нефт и газ Икона за одориране на газове – сива Икона за рафинерия Икона за нефтохимия Икона за химикали Икона за пластмаси Икона за почистване – сива Икона за козметика – сива Икона за фармацевтика – сива Икона за хранително-вкусова промишленост – сива Икона за енергетика Икона за други – сива

Данни за показателите
Дебит 3000 m³/h
Нагнетателно налягане 200 bar
Nikkiso canned motor pump

Центробежна херметична помпа Nikkiso Non-Seal®

Технология: Центробежна херметична помпа

Центробежната херметична помпа Nikkiso Non-Seal е конструирана специално за хранително-вкусовата промишленост. Там тя се използва за дозиране на флуиди от критично значение. За целта центробежната помпа е конструирана по API 685.

Икона за нефт и газ Икона за одориране на газове – сива Икона за рафинерия Икона за нефтохимия Икона за химикали Икона за пластмаси Икона за почистване Икона за козметика – сива Икона за фармацевтика – сива Икона за хранително-вкусова промишленост – сива Икона за енергетика Икона за други

Данни за показателите
Дебит 1200 m³/h
Нагнетателно налягане 160 bar