LEWA EcoPrime Chromatography System

LEWA EcoPrime®
Система за хроматография (LPLC)

EcoPrime от LEWA е цялостна система за хроматография от един-единствен източник. Тя използва нашите водещи технологии при помпите – например LEWA intellidrive и мембранните дозиращи помпи LEWA.

Нашата система за хроматография работи с дебити от 0,030 l/min до 60 l/min. Най-широкият диапазон на динамично регулиране е 1:150.

Система за хроматография LEWA EcoPrime®
Съчетаване на най-новите технологии за взискателни приложения.

Съчетахме най-модерните технологии, за да създадем LEWA EcoPrime: Съчетанието от нашата изпитана мембранна дозираща помпа LEWA в хигиенично изпълнение с технологията intellidrive е залегнало в основата на една от най-модерните системи за хроматография в света.

Можете да използвате LEWA EcoPrime както като система за разреждане на буфери, така и като самостоятелна система за хроматография. С малките задържани обеми и гъвкавото приспособяване към различни технологични задачи, EcoPrime е система за хроматография, която осигурява на вашия производствен процес максимални показатели и опростена повторяемост.

LEWA EcoPrime Chromatography System

Добри причини да изберем система за хроматография LEWA EcoPrime®

Системата за хроматография LEWA EcoPrime се състои от мехатронен задвижващ агрегат, хигиенични мембранни дозиращи помпи и всички допълнителни приложения.

Complete plants

Цялостна система с изпитани помпи LEWA

От подбора на помпите до системните компоненти, LEWA сглобява напълно вашето специфично технологично решение за хроматография. Сърцевината на системата LEWA EcoPrime е технологията на помпите със съответстващи на EHEDG глави в хигиенично изпълнение, многослойна PTFE мембрана и система за следене на мембраната. Главите на помпите са отделени от секцията на редуктора, което предотвратява замърсяването на течността.


Accuracy

Ненадмината точност

LEWA EcoPrime блести предимно със своята ненадмината точност при допустимо отклонение на дебита 0,5%. Бързото стабилизиране на дебита позволява бързо изравняване на налягането в колоната. Хроматографията е лесно повторяема, благодарение на постоянното обратно налягане.


Pharma systems method of construction

Най-модерна конструкция, съответстваща на фармацевтичните изисквания

Най-модерната технология за измерване и гъвкавостта позволяват на системата за хроматография EcoPrime да изпълни всички фармацевтични изисквания. Тя може да се източва напълно и да се почиства (CIP) или стерилизира на място (SIP). Задържаният обем е намален с модернизиран уловител на мехурчета.


Системният дебит не зависи от входното налягане

Входното налягане в резервоара или в нагнетателния тръбопровод не оказва влияние на системния дебит.

Голям динамичен диапазон

Големият динамичен диапазон позволява използване на много различни колони за хроматография.

Дълъг експлоатационен срок

Благодарение на дебитите почти без пулсации, експлоатационният срок на материала в колоната е изключително дълъг.


Линеен градиент

Линейният градиент на системата за хроматография може да се задава между 1 и 99%.

Отлична съвместимост

Нашата система може свободно да се комбинира с всички системи SCADA.

Съответствие с международните стандарти

Съответствие с GMP от DQ, IQ/OQ до SAT и окончателни приемателни изпитвания, проследимост при проверки за съответствие със спецификациите съгласно CFR 21, част 11 и проследимост на потребителите и намесите.

Варианти

Аксесоари по точна спецификация

Обръщаме внимание на всички детайли: Всички електрически и електронни аксесоари за мембранната дозираща помпа са идеално приспособени към конкретния продукт – от контактния предавател до честотния инвертор.

Лесно почистване

Особено важно предимство за фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост е това, че нашите системи могат бързо и лесно да се почистват с почистващи препарати или пара.

Икономични решения

Винаги доставяме икономични помпи, системи и блокове със сведено до минимум потребление на енергия, висока ефективност, ниски потребности от поддръжка и дълъг експлоатационен срок.

Свеждане на престоите до минимум

Нашите системи са изключително надеждни и изискват малко поддръжка. По този начин можете да извлечете максимума от производството и да избегнете скъпо струващи престои.

Изпитвания от експерти и сертифициращи органи

С удоволствие предоставяме диаграми на показателите и сертификати от статични изпитвания на налягането от TÜV, немския Lloyd’s, корабния регистър Lloyd’s или други органи.

Пълна документация

В процеса на изготвяне на документацията се съобразяваме с вашите изисквания и осигуряваме протоколи от проверки, отпечатваме мостри, диаграми с изходните характеристики и регистрационни документи по заявка.

Изпитвания, приемане и проверки

Ще се погрижим всичко да работи: LEWA предлага различни услуги, включително фабрични приемателни изпитвания (FAT) при производителя или на вашия обект (SAT), неразрушителни изпитвания (NDT) и определяне на състава на металните сплави (PMI).

Конфигуриращ се събирател на фракции

Събирателят на фракциите в нашата хроматографска система може напълно да се конфигурира, което осигурява гъвкавост, съобразена изцяло с вашето приложение.

Поддръжка и сервиз

Независимо дали става дума за поддръжка, резервни части, или ремонт – нашите сервизни техници са добре обучени и са на разположение по цял свят. По този начин гарантираме бърза реакция и гладко изпълнение.

Videos about LEWA EcoPrime Chromatographie

Технически данни

Системите за хроматография LEWA EcoPrime се предлагат в различни конструкции с различни минимални и максимални дебити.

System / Model   Pump range (L/min) Column ID range (cm)
EP LPLC 250 Minimum 0,02 5
  Maximum 2,40 20
EP LPLC 500 Minimum 0,06 8
  Maximum 9,0 30
EP LPLC 1000 Minimum 0,12 8
  Maximum 17 60
EP LPLC 2000 Minimum 0,22 10
  Maximum 33 80

Приложения

Типичните приложения на системата за хроматография LEWA EcoPrime включват пречистване на биофармацевтични продукти, разреждане на буфери и концентрати, решения за филтрационни процеси, внимателно концентриране на междинни продукти (биофармацевтични продукти) и концентриране и пречистване на разтвори на белтъчини.

Файлове за изтегляне

Лице за контакт

Намерете най-подходящата серия продукти с помощта на навигатора.

Навигатор за помпи

Не пропускайте нито една новина. Абонирайте се за нашия бюлетин.

Регистрирайте се още сега